Flexplek om de hoek!

Deze flexplek is te vinden in regio Utrecht. De flexplek is gevestigd in de stad IJsselstein en dat is vrijwel naast Utrecht. De Gardenpods liggen naast de jachthaven Marnemoende en zijn makkelijk te bereiken met de auto, waardoor je gemakkelijk met je hele team kunt werken en/of vergaderen. Interessant? Lees verder…

Urban Soft, Oasis en Works

De flexplek is voorzien van 3 verschillende GardenPods en bieden onderkomen aan 2, 4 en/of 6 mensen om te vergaderen met waanzinnig uitzicht. De Pods zijn voorzien van alle gemakken. Denk aan airconditioning, luchtventilatie, verwarming en natuurlijk supersnelle WiFi. Ook is het mogelijk om een lunch of diner bij te boeken. Ongestoord vergaderen op locatie dus!

Deze flexplek is gelegen aan de haven van Marnemoende in IJsselstein en is zeker de moeite om te bezoeken. De omgeving is heerlijk groen en er is van alles te doen. Drink bijvoorbeeld na afloop van jouw werkdag nog een glaasje in het restaurant of in de naast gelegen beachclub. Kijk maar eens op www.marnemoende.nl voor meer informatie.

flexplek nieuwegein vlakbij ijsselstein
flexplek nieuwegein vlakbij utrecht
flexplek nieuwegein vlakbij ijsselstein

Firm21

Ben je op zoek naar een toffe locatie waar je in alle rust met jouw team kunt vergaderen? Of ben je op zoek naar een unieke plek voor een meeting, een coaching of sollicitatiegesprek? Dan geven wij je de optie om dit te doen in je eigen kantoor, midden in de natuur!

Nederland kent tal van bijzondere plekken in de bossen, in de weilanden of op de hei waar je ongestoord bij elkaar kunt komen. Bekijk op onze site onze selectie en laat je inspireren. Met drie verschillende Pods bieden we vergaderruimtes en werkplekken van één tot zes personen. De locaties verschillen, maar de Pods voldoen altijd aan dezelfde herkenbare standaarden.

Verandering van omgeving

Wel het contact met je collega’s, maar niet elke dag in de file naar kantoor! Het idee voor FIRM21 ontstond in 2020 toen we door COVID-19 plots met zijn allen thuis moesten werken. De vraag naar onze GardenPods nam een enorme vlucht. We kregen steeds vaker de vraag of onze vrienden en kennissen hier een dag in mochten werken om de drukte thuis te ontvluchten.

Deze vraag resulteerde erin dat wij op zoek zijn gegaan naar locaties waar we (meerdere) Pods konden plaatsen en ze verhuren als vergaderruimtes en flexplekken. Tegelijkertijd zagen we bedrijven worstelen hoe om te gaan met het zogenaamde ‘nieuwe werken’. We zagen mensen er massaal op uit trekken voor een wandeling en we stonden weer wat meer in contact met de natuur. Door deze trends te combineren ontstond een briljant idee! FIRM21, flexwerken en vergaderen in de natuur.

De Pods

Er zijn drie modellen ontwikkeld genaamd, URBAN SOFT (2 pers), URBAN OASIS (4 pers), URBAN WORKS (6 pers). Alle Pods zijn ingericht door interieurstylist STUDIEJO VIER. De Pods zijn modern, stijlvol en duurzaam van uitstraling. Daarnaast zijn ze alle vier van hedendaagse vergaderfaciliteiten voorzien. Denk aan airconditioning, luchtventilatie, verwarming, codesloten, presentatie schermen, supersnelle WIFI, een kitchenette met heerlijke koffie, thee en frisdranken etc.

Socials

Meer zien van onze locaties en de activiteiten daar? Bekijk dan hier onze socials en volg ons om op de hoogte te blijven.

Geïnteresseerd?

Kom een dag werken in de natuur en ervaar de rust en ruimte.

GardenPod

Meer informatie over de thuiswerkunitst?
Kijk in onze downloads voor de brochure en vergunningsregels.