Werk zoals jij dat wilt

Prachtige werk en vergaderplekken in de natuur - Flexibele mogelijkheden

Onze werkplekken en vergaderlocaties liggen in een mooie natuurlijke omgeving. Een productieve en professionele dag gegarandeerd. Alle pods hebben een werkruimte die perfect bij jouw zakelijke behoeften aansluit.

Geïnteresseerd?

Kom een dag werken in de natuur en ervaar de rust en ruimte.

Firm21

Zoek jij een unieke locatie waar je in alle rust met jouw team kunt brainstormen? Of een verscholen plek waar je die ene belangrijke meeting kunt organiseren, een coaching sessie of een sollicitatiegesprek? Trek erop uit en vergader in jouw eigen kantoor, midden in de natuur!
Nederland kent tal van bijzondere plekken in de bossen, in de weilanden of op de hei waar je ongestoord bij elkaar kunt komen. Bekijk op onze site onze selectie en laat je inspireren. Met drie verschillende Pods bieden we vergaderruimtes en werkplekken van 1 tot 6 personen. De Locaties verschillen, maar de Pods voldoen altijd aan dezelfde herkenbare standaarden.

De Pods

Er zijn drie modellen ontwikkeld genaamd, URBAN SOFT (2 pers), URBAN OASIS (4 pers), URBAN WORKS (6 pers). Alle Pods zijn ingericht door interieurstylist STUDIEJO VIER. De Pods zijn Modern, stijlvol en duurzaam van uitstraling. Daarnaast zijn ze alle vier van hedendaagse vergaderfaciliteiten voorzien. Denk aan airconditioning, luchtventilatie, verwarming, codesloten, presentatie schermen, super snelle WIFI, een kitchenette met heerlijke koffie, thee en frisdranken etc..

Veranderen van omgeving inspireert!

Wel het contact met je collega’s, maar niet elke dag in de file naar kantoor! Het idee voor FIRM21 ontstond in 2020 toen we door COVID-19 plots met zijn allen thuis moesten werken. De vraag naar onze GardenPods nam een enorme vlucht. We kregen steeds vaker de vraag of onze vrienden en kennissen hier een dag in mochten werken om de drukte thuis te ontvluchten. Deze vraag resulteerde erin dat wij op zoek zijn gegaan naar locaties waar we (meerdere) Pods konden plaatsen en ze verhuren als vergaderruimtes en flexplekken. Tegelijkertijd zagen we bedrijven worstelen hoe om te gaan met het zogenaamde ‘ nieuwe werken'. We zagen mensen er massaal op uit trekken voor een wandeling en we stonden weer wat meer in contact met de natuur. Door deze trends te combineren ontstond een briljant idee! FIRM21, flexwerken en vergaderen in de natuur.

Socials

Meer zien van onze locaties en de activiteiten daar? Bekijk dan hier onze socials en volg ons om op de hoogte te blijven.

GardenPod

Meer informatie over de thuiswerkunitst?
Kijk in onze downloads voor de brochure en vergunningsregels.