Flexplek om de hoek!

Deze flexplek staat dan niet in Utrecht, maar daar zul je zo’n locatie waarschijnlijk ook niet vinden! Gelukkig is IJsselstein niet ver van Utrecht en bieden wij hier een fantastische plek om te flexwerken. Aan de waterkant  bij Jachthaven Marnemoende staan drie fantastische GardenPods die gebruikt kunnen worden als vergaderruimte of flexplek. Het is dan wel niet in Utrecht, maar wel dé perfecte plek om te flexwerken! Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder!

Urban Soft, Oasis en Works

De flexplek is voorzien van 3 verschillende ruimtes en bieden ruimte voor 2, 4 en/of 6 mensen om samen te werken. Vanuit alledrie de GardenPods heb je een waanzinnig uitzicht en de pods zijn van alle gemakken voorzien. Je kunt hierbij denken aan verwarming, airconditioning, luchtventilatie en natuurlijk mega snelle wifi! Ook is er de mogelijkheid om een lunch of diner bij te boeken.

Deze flexplek is gelegen aan de haven van Marnemoende in IJsselstein. De omgeving is heerlijk groen en er is van alles te doen. Zo kun je aan het eind van je werkdag wat gaan drinken in het restaurant of in de naastgelegen beachbar. Kijk eens op www.marnemoende.nl voor een overzicht van alle informatie.

flexwerken utrecht gardenpod
gardenpod flexwerken utrecht

Firm21

Ben jij op zoek naar een unieke locatie waar je in alle rust alleen of samen met jouw team kunt werken? Of een rustige plek voor een coaching sessie, belangrijke meeting of een sollicitatiegesprek? Neem je spullen mee naar je eigen kantoor, midden in de natuur!

In Nederland zijn er tal van bijzondere plekken op de hei, in de weilanden of in de bossen waar je ongestoord kunt samenkomen. Bekijk op onze website onze selectie en laat je inspireren! De drie Pods bieden ruimte voor 1 tot 6 personen. Dus of je nu lekker in je eentje aan de slag wilt of samen met collega’s, wij hebben een unieke locatie.

Verandering van omgeving

In 2020 ontstond het idee voor Firm21, omdat we door COVID-19 ineens allemaal moesten thuiswerken. De vraag naar GardenPods groeide enorm. Vrienden en kennissen vroegen steeds vaker of ze er een dag in mochten werken om uit de drukte van thuis te zijn.

Door deze vraag gingen we op zoek naar locaties waar we één of meerdere Pods konden plaatsen om te verhuren als vergaderruimtes en flexplekken. We zagen tegelijkertijd dat bedrijven worstelden met het ‘nieuwe werken’. Ondertussen trokken mensen er steeds meer op uit om een wandeling te maken en in contact te staan met de natuur. De combinatie van deze trends zorgde voor een briljant idee! Firm21: flexwerken en vergaderen in de natuur.

De Pods

Op de locatie staan drie modellen genaamd: URBAN SOFT (2 pers), URBAN OASIS (4 pers), URBAN WORKS (6 pers). Interieurstylist STUDIEJO VIER heeft alle pods voorzien van een duurzame, moderne en stijlvolle uitstraling. Bovendien zijn de ruimtes van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan airconditioning, luchtventilatie, verwarming, codesloten, presentatie schermen, supersnelle WIFI, een kitchenette met heerlijke koffie, thee en frisdranken etc.

Socials

Meer zien van onze locaties en de activiteiten daar? Bekijk dan hier onze socials en volg ons om op de hoogte te blijven.

Geïnteresseerd?

Kom een dag werken in de natuur en ervaar de rust en ruimte.

GardenPod

Meer informatie over de thuiswerkunitst?
Kijk in onze downloads voor de brochure en vergunningsregels.