Flexplek om de hoek!

Een flexwerkplek midden in de natuur en dat vlakbij Utrecht? Die vind je bij Jachthaven Marnemoende in IJsselstein! Aan de waterkant van Jachthaven Marnemoende staan er 3 GardenPods waar je in alle rust kunt vergaderen en werken. De flexwerkplek staat dan niet in Utrecht, maar het is wel dé plek in het groen om te werken! Ben je benieuwd geworden? Lees dan verder!

Urban Soft, Oasis en Works

De flexwerkplek bestaat uit 3 verschillende ruimtes die ruimte bieden voor 2, 4 en/of 6 mensen om samen te werken. Vanuit de GardenPods heb je een fantastisch uitzicht over de Jachthaven van Marnemoende en de Pods zijn van alle gemakken voorzien. Zo is er verwarming, airconditioning, luchtventilatie en natuurlijk mega snelle wifi! Ook is er de mogelijkheid om een lunch of diner bij te boeken.

De Pods staan in een groene omgeving in de haven van Marnemoende in IJsselstein. In de omgeving is er van alles te doen. Aan het eind van je werkdag kun je wat gaan drinken in het restaurant of in de naastgelegen beachbar. Kijk eens op www.marnemoende.nl voor een overzicht van alle informatie.

flexwerkplek in utrecht
flexwerkplek utrecht in de natuur
flexwerkplek gardenpod utrecht

Firm21

Zoek jij een bijzondere locatie waar samen met jouw team of juist in alle rust alleen kunt werken? Pak je spullen en werk een hele of halve dag in een van onze Pods! Bovendien bieden de Pods ook uitkomst voor een coaching sessie, belangrijke meeting of een sollicitatiegesprek in de natuur!

Er zijn in Nederland tal van unieke plekken waar je ongestoord kunt werken en kunt samen komen. Laat je inspireren door de selectie op onze website! De drie Pods bieden ruimte voor 1 tot 6 personen. Ga jij liever in je eentje aan de slag of samen met je collega’s?

Verandering van omgeving

Het idee voor Firm21 ontstond in 2020 toen we door COVID-19 ineens moesten thuiswerken. Niet alleen de vraag naar GardenPods nam toe ook vroegen vrienden en kennissen steeds vaker of ze er een dag in mochten werken om uit de drukte van thuis te zijn.

Naar aanleiding van deze vraag gingen we op zoek naar locaties waar we één of meerdere Pods konden plaatsen om te verhuren als vergaderlocatie en flexwerkplek. Daarnaast zagen we ook dan bedrijven worstelden met het ‘nieuwe werken’. Contact met de natuur werd steeds belangrijker en mensen trokken er meer op uit om een wandeling te gaan maken. De combinatie van deze trends zorgde voor een briljant idee! Firm21: flexwerken en vergaderen in de natuur.

De Pods

Bij Marnemoende staan 3 Pods: URBAN SOFT (2 pers), URBAN OASIS (4 pers), URBAN WORKS (6 pers). De Pods zijn hebben dankzij interieurstylist STUDIEJO VIER een duurzame, stijlvolle en moderne uitstraling. Niet alleen aan de uitstraling van de Pods is gedacht, de ruimtes zijn ook van alle gemakken voorzien! Denk hierbij aan airconditioning, luchtventilatie, verwarming, codesloten, presentatie schermen, supersnelle WIFI, een kitchenette met heerlijke koffie, thee en frisdranken etc.

Socials

Meer zien van onze locaties en de activiteiten daar? Bekijk dan hier onze socials en volg ons om op de hoogte te blijven.

Geïnteresseerd?

Kom een dag werken in de natuur en ervaar de rust en ruimte.

GardenPod

Meer informatie over de thuiswerkunitst?
Kijk in onze downloads voor de brochure en vergunningsregels.