Wil jij vergaderen in de natuur?

Bij Firm21 bieden wij locaties om in de natuur te vergaderen. Wij hebben speciale GardenPods geplaatst op groene locaties zodat je er kunt vergaderen en flexwerken. De Pods staan voornamelijk in het midden van het land en een van deze locaties is Jachthave Marnemoende. Hier staan momenteel 3 verschillende Pods met elk zijn eigen specificaties en bijbehorende naam.

Vergaderen in de Urban Soft, Oasis of Works

De Pods zijn er in drie modellen die ruimte bieden voor 2, 4 of 6 personen en zijn voorzien van alle gemakken. Vanuit de Pods heb je uitzicht over de haven van Marnemoende. Alle Pods zijn goed geïsoleerd en zijn voorzien van verwarming, luchtventilatie en airconditioning. Uiteraard is er ook supersnelle WiFi aanwezig zodat je er een productieve dag in de natuur van kunt maken.

Na afloop van je vergadering of werkdag kun je de dag afsluiten in het restaurant van Marnemoende of in de naastgelegen beachbar.

vergaderen in het groen ijsselstein
vergaderen in de natuur marnemoende
vergaderen in de natuur in ijsselstein

Firm21 - vergaderen in het groen

Als je op zoek bent naar een heerlijke vergaderlocatie in de natuur, dan ben je bij Firm21 aan het juiste adres. Wij hebben verschillende mooie plekken waar je uit kunt kiezen om in alle rust te brainstormen of een belangrijke meeting te organiseren. Trek er op uit en vergader in je eigen kantoor midden in het groen! Bekijk de mogelijkheden op onze website en kies de locatie die bij jou past. De Pods hebben elk een andere omgeving, maar zijn voorzien van dezelfde standaarden.

Verandering van omgeving

Tijdens de COVID-19 pandemie in 2020 ontstond het idee voor Firm21. Heel Nederland moest plots thuiswerken en de vraag naar thuiswerkplekken en kantoren nam enorm toe. Vrienden en kennissen vroegen regelmatig of ze in een Pod mochten vergaderen of werken om de drukte van thuis even te kunnen ontvluchten.

Door deze toenemende vraag gingen we op zoek naar unieke en groene locaties om één of meerdere Pods te kunnen plaatsen. Inmiddels zijn de plannen realiteit geworden en kun je een flexwerkplek of een plek om te vergaderen in te natuur huren. Is het iets voor jou?

Geïnteresseerd?

Kom een dag werken in de natuur en ervaar de rust en ruimte.

GardenPod

Meer informatie over de thuiswerkunitst?
Kijk in onze downloads voor de brochure en vergunningsregels.