Wil jij vergaderen in het groen?

Wij van Firm21 bieden unieke locaties om te vergaderen in het groen. Door het plaatsen van speciale GardenPods op bijzondere groene locaties krijgen vergadertijgers en flexwerkers de gelegenheid om te werken in stijl. Het merendeel van onze Pods staan verspreid in het midden van het land. Eén van deze locaties telt momenteel 3 verschillende Pods en staan in IJsselstein bij Jachthaven Marnemoende. Elk model heeft zijn eigen specificaties en bijbehorende naam.

Vergaderen in de Urban Soft, Oasis of Works

Deze drie modellen bieden vergaderruimte aan 2, 4 of 6 personen en zijn op hun beurt voorzien van alle gemakken. Alle Pods kijken uit op de haven van Marnemoende en tijdens de zonnige dagen is het uitzicht deels begroeid met een fijne rietkraag. De vergaderruimtes zijn goed geïsoleerd, voorzien van verwarming maar ook van airconditioning. Uiteraard ontbreekt een supersnelle WiFi verbinding niet aan het totaalplaatje en daarmee heb je alles in huis om in stijl te vergaderen in het groen.

Vergadering in het groen in stijl te IJsselstein Utrecht
Vergaderen in een groen omgeving in IJsselstein Utrecht
In het groen vergaderen bij Marnemoende IJsselstein

Firm21 - vergaderen in het groen

Wil jij vergaderen in het groen, dan is FIRM21 de aangewezen partij om een mooi plekje uit te kiezen. Wil je met jouw team bijvoorbeeld in alle rust brainstormen of op een verscholen plek die ene belangrijke meeting organiseren? Trek er dan op uit en vergader in jouw eigen kantoor midden in de natuur! Bekijk op onze website de selectie aan mogelijkheden. De locaties verschillen maar de Pods voldoen altijd aan dezelfde herkenbare standaarden.

Verandering van omgeving

Het idee voor FIRM21 ontstond in 2020 toen heel Nederland door COVID-19 plots thuis kwam te zitten. De vraag naar thuiswerkplekken en kantoren nam enorm toe. Ook kwam steeds vaker de vraag of vrienden en kennissen een dag in een Pod mochten werken of vergaderen om het drukke thuis even te ontvluchten.

Deze vraag zorgde ervoor dat wij op zoek zijn gegaan naar unieke en groene locaties om één of meerdere Pods te kunnen plaatsen. Inmiddels is dit plan uitgewerkt en is het mogelijk om een thuiswerkplek of vergaderlocatie te huren. Iets voor jou?

Geïnteresseerd?

Kom een dag werken in de natuur en ervaar de rust en ruimte.

GardenPod

Meer informatie over de thuiswerkunitst?
Kijk in onze downloads voor de brochure en vergunningsregels.