Vergaderen in Utrecht

Ben jij op zoek naar een unieke locatie in Utrecht om te vergaderen? In IJsselstein, nabij Utrecht, staan aan de waterkant van Jachthaven Marnemoende 3 GardenPods. Deze Pods staan voor je klaar om gebruikt te worden als vergaderruimte of flexplek. Dus niet in Utrecht, maar wel om de hoek! Ben jij nieuwsgierig geworden? Lees dan verder…

Urban Soft, Oasis en Works

De vergaderplek is voorzien van 3 verschillende Pods die ruimte bieden aan 2, 4 en/of 6 mensen om te vergaderen. En dan hebben we het natuurlijk over vergaderen met een waanzinnig uitzicht! De Pods zijn alledrie voorzien van alle gemakken. Denk aan airconditioning, luchtventilatie, verwarming en natuurlijk supersnelle WiFi. Ook is het mogelijk om een lunch of diner bij te boeken. Ongestoord vergaderen op locatie dus!

Deze vergaderplek is gelegen aan de haven van Marnemoende in IJsselstein en is zeker de moeite om te bezoeken. De omgeving is heerlijk groen en er is van alles te doen. Drink bijvoorbeeld na afloop van jouw werkdag nog een glaasje in het restaurant of in de naast gelegen beachclub. Kijk voor meer informatie op www.marnemoende.nl.

flexplek nieuwegein vlakbij ijsselstein
flexplek nieuwegein vlakbij utrecht
flexplek nieuwegein vlakbij ijsselstein

Firm21

Zoek jij naar een unieke locatie waar je in alle rust kunt vergaderen? Onze Pods zijn zeer geschikt voor een belangrijke meeting, een coachingsessie of een sollicitatiegesprek! Ga erop uit en vergader in een eigen kantoor, midden in het groen!

In Nederland zijn er tal van bijzondere plekken waar je ongestoord bij elkaar kunt komen. Onze 3 Pods bieden ruimte als vergaderruimte of werkplek aan 1 tot 6 personen. De locaties verschillen, maar de Pods voldoen altijd aan dezelfde herkenbare standaarden. Kortom, de perfecte plek om te vergaderen nabij Utrecht!

Verandering van omgeving

In 2020 moesten we door COVID-19 massaal thuiswerken. De vraag naar onze GardenPods nam daardoor enorm toe. Vanuit vrienden en familie kregen we steeds vaker de vraag of ze er een dag in mochten werken om de drukte thuis te ontvluchten.

Deze vraag resulteerde erin dat wij op zoek zijn gegaan naar locaties waar we  Pods konden plaatsen en verhuren als vergaderruimtes en flexplekken. Tegelijkertijd zagen we bedrijven worstelen hoe om te gaan met het zogenaamde nieuwe normaal. We zagen mensen er massaal op uit trekken voor een wandeling en we stonden weer wat meer in contact met de natuur. Door deze trends te combineren ontstond een briljant idee! FIRM21: flexwerken en vergaderen in de natuur.

De Pods

Er zijn drie modellen ontwikkeld genaamd, URBAN SOFT (2 pers), URBAN OASIS (4 pers), URBAN WORKS (6 pers). Alle Pods zijn ingericht door interieurstylist STUDIEJO VIER. De Pods zijn daardoor modern, stijlvol en duurzaam van uitstraling. Daarnaast zijn ze alledrie van hedendaagse vergaderfaciliteiten voorzien. Denk aan airconditioning, luchtventilatie, verwarming, codesloten, presentatie schermen, supersnelle WIFI, een kitchenette met heerlijke koffie, thee en frisdranken etc.

Socials

Meer zien van onze locaties en de activiteiten daar? Bekijk dan hier onze socials en volg ons om op de hoogte te blijven.

Geïnteresseerd?

Kom een dag werken in de natuur en ervaar de rust en ruimte.

GardenPod

Meer informatie over de thuiswerkunitst?
Kijk in onze downloads voor de brochure en vergunningsregels.