Vergader zoals jij dat wilt

Vergaderen op een unieke locatie heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Nu is dat ook mogelijk in IJsselstein op het terrein van Marnemoende. Daar langs de waterkant staan 3 Pods klaar om gebruikt te worden. Deze modellen zijn volledig ingericht om ongestoord te werken of om te vergaderen. Dus zoek je een vergaderlocatie in IJsselstein? Lees dan verder…

Urban Soft, Oasis en Works

Deze vergaderlocatie is voorzien van 3 verschillende ruimtes en bieden onderkomen aan 2, 4 en/of 6 mensen om te vergaderen met waanzinnig uitzicht. De Pods zijn voorzien van alle gemakken. Denk aan airconditioning, luchtventilatie, verwarming en natuurlijk supersnelle WiFi. Ook is het mogelijk om een lunch of diner bij te boeken. Ongestoord vergaderen op locatie dus!

Deze vergaderlocatie gelegen aan de haven van Marnemoende te IJsselstein is zeker de moeite waard om te bezoeken. De omgeving is lekker groen en er is van alles te doen. Drink bijvoorbeeld na afloop van jouw brainstormsessie nog een borrel in het restaurant of in de naast gelegen beach club. Kijk maar eens op www.marnemoende.nl voor meer informatie.

Firm21

Zoek jij een unieke locatie waar je in alle rust met jouw team kunt brainstormen? Of een verscholen plek waar je die ene belangrijke meeting kunt organiseren, een coaching sessie of een sollicitatiegesprek? Trek erop uit en vergader in jouw eigen kantoor, midden in de natuur!

Nederland kent tal van bijzondere plekken in de bossen, in de weilanden of op de hei waar je ongestoord bij elkaar kunt komen. Bekijk op onze site onze selectie en laat je inspireren. Met 3 verschillende Pods bieden we vergaderruimtes en werkplekken van 1 tot 6 personen. De locaties verschillen, maar de Pods voldoen altijd aan dezelfde herkenbare standaarden.

Verandering van omgeving

Wel het contact met je collega’s, maar niet elke dag in de file naar kantoor! Het idee voor FIRM21 ontstond in 2020 toen we door COVID-19 plots met zijn allen thuis moesten werken. De vraag naar onze GardenPods nam een enorme vlucht. We kregen steeds vaker de vraag of onze vrienden en kennissen hier een dag in mochten werken om de drukte thuis te ontvluchten.

Deze vraag resulteerde erin dat wij op zoek zijn gegaan naar locaties waar we (meerdere) Pods konden plaatsen en ze verhuren als vergaderruimtes en flexplekken. Tegelijkertijd zagen we bedrijven worstelen hoe om te gaan met het zogenaamde ‘nieuwe werken’. We zagen mensen er massaal op uit trekken voor een wandeling en we stonden weer wat meer in contact met de natuur. Door deze trends te combineren ontstond een briljant idee! FIRM21, flexwerken en vergaderen in de natuur.

De Pods

Er zijn 3 modellen ontwikkeld genaamd, URBAN SOFT (2 pers), URBAN OASIS (4 pers) en URBAN WORKS (6 pers). Alle Pods zijn ingericht door interieurstylist STUDIEJO VIER. De Pods hebben allen een moderne, stijlvolle en duurzame uitstraling. Daarnaast zijn ze allemaal van hedendaagse vergaderfaciliteiten voorzien. Denk aan airconditioning, luchtventilatie, verwarming, codesloten, presentatie schermen, supersnelle WIFI, een kitchenette met heerlijke koffie, thee en frisdranken etc.

Socials

Meer zien van onze locaties en de activiteiten daar? Bekijk dan hier onze socials en volg ons om op de hoogte te blijven.

Geïnteresseerd?

Kom een dag werken in de natuur en ervaar de rust en ruimte.

GardenPod

Meer informatie over de thuiswerkunitst?
Kijk in onze downloads voor de brochure en vergunningsregels.