Vergader zoals jij dat wilt

In de afgelopen jaren is het vergaderen op een unieke locatie steeds populairder geworden. Midden in de provincie en net onder de stad Utrecht bevindt zich een hele unieke vergaderlocatie in het stadje IJsselstein. Op het terrein van Jachthaven Marnemoende staan namelijk 3 Pods die zijn ingericht om in te vergaderen of in te werken. Benieuwd? Lees dan verder!

Urban Soft, Oasis en Works

Op de locatie staan 3 verschillende Pods die ruimte bieden aan 2, 4 en/of 6 personen om te vergaderen. De Pods zijn van alle gemakken voorzien en beschikken bovendien over een waanzinnig uitzicht!

Deze vergaderlocatie is gelegen aan de haven van Marnemoende in IJsselstein en is zeker de moeite waard om te bezoeken. De jachthaven heeft immers een groene omgeving en er is van alles te doen. Zo kun je wat gaan eten of drinken in het restaurant of in de naastgelegen beachclub. Kijk maar eens op www.marnemoende.nl voor meer informatie.

Firm21

Zoek jij naar een bijzondere locatie om in alle rust te kunnen vergaderen? Deze unieke plek is ideaal voor een coaching sessie, belangrijke vergadering of als kantoor. Trek er op uit en ga voor een inspirerende dag in jouw eigen buitenkantoor!

In Nederland zijn er veel verschillende plekken op de hei, in de weilanden en in de bossen waar je ongestoord kunt samenkomen. Bij Marnemoende hebben wij 3 verschillende Pods die kunnen dienen als vergaderruimtes en werkplekken voor gezelschappen van 1 tot 6 personen. De Pods zijn verschillend in inrichting, maar voldoen allemaal aan dezelfde standaarden.

Verandering van omgeving

Het idee voor Firm21 begon in 2020 toen we door COVID-19 plotseling allemaal thuis moesten gaan werken. De vraag naar GardenPods nam snel toe. Daarnaast kregen we ook de vraag vanuit vrienden en familie of ze een dagje mochten werken in een Pod. Voornamelijk om de drukte van thuis te kunnen ontvluchten.

De toenemende vraag hiernaar resulteerde erin dat wij op zoek zijn gegaan naar locaties waar we (meerdere) Pods konden plaatsen. Tegelijkertijd zagen we bedrijven worstelen hoe om te gaan met het zogenaamde ‘nieuwe werken’. We zagen mensen er massaal op uit trekken voor een wandeling. Ook stonden we weer wat meer in contact met de natuur. Door deze trends te combineren ontstond een briljant idee! FIRM21, flexwerken en vergaderen in de natuur.

De Pods

De Pods zijn in 3 modellen ontwikkeld en hebben de namen URBAN SOFT (2 pers), URBAN OASIS (4 pers) en URBAN WORKS (6 pers). Alle modellen hebben een duurzame, moderne en stijlvolle uitstraling. Ook zijn ze voorzien van alle nodige vergaderfaciliteiten. Hierbij kun je denken aan airconditioning, luchtventilatie, verwarming, codesloten, presentatie schermen, supersnelle WIFI, een kitchenette met heerlijke koffie, thee en frisdranken etc.

Socials

Meer zien van onze locaties en de activiteiten daar? Bekijk dan hier onze socials en volg ons om op de hoogte te blijven.

Geïnteresseerd?

Kom een dag werken in de natuur en ervaar de rust en ruimte.

GardenPod

Meer informatie over de thuiswerkunitst?
Kijk in onze downloads voor de brochure en vergunningsregels.