Vergader zoals jij dat wilt

De laatste jaren is het vergaderen op een bijzondere locatie steeds populairder geworden. Net onder Utrecht, in IJsselstein is dat vanaf nu ook mogelijk. Op het terrein van Jachthaven Marnemoende staan nu namelijk 3 Pods die zijn ingericht om in te vergaderen of in te werken. Dus ben je op zoek naar een vergaderlocatie om de hoek bij Nieuwegein? Lees dan verder!

Urban Soft, Oasis en Works

De vergaderlocatie bestaat uit 3 verschillende ruimtes die onderkomen bieden aan 2, 4 en/of 6 personen om te vergaderen. Naast dat de Pods van alle gemakken voorzien zijn, beschikken ze ook over een waanzinnig uitzicht!

Deze vergaderlocatie is gelegen aan de haven van Marnemoende in IJsselstein en is zeker de moeite waard om te bezoeken. De jachthaven heeft immers een groene omgeving en er is van alles te doen. Zo kun je wat gaan eten of drinken in het restaurant of in de naastgelegen beachclub. Kijk maar eens op www.marnemoende.nl voor meer informatie.

Firm21

Ben jij op zoek naar een bijzondere locatie om in alle rust te kunnen vergaderen? Deze verscholen plek in het groen is perfect voor een belangrijke meeting of bijvoorbeeld een coaching sessie. Trek erop uit en vergader in jouw eigen kantoor, midden in de natuur!

Nederland kent tal van bijzondere plekken in de bossen, in de weilanden of op de hei waar je ongestoord samen kunt komen. Op onze site kun je je laten inspireren door onze selectie. De 3 verschillende Pods bieden vergaderruimtes en werkplekken voor gezelschappen van 1 tot 6 personen. De Pods staan op verschillende locaties, maar voldoen allemaal aan dezelfde standaarden.

Verandering van omgeving

Het idee voor Firm21 begon in 2020 toen we door COVID-19 plotseling allemaal thuis moesten gaan werken. De vraag naar GardenPods nam snel toe. Daarnaast kregen we ook de vraag vanuit vrienden en familie of ze een dagje mochten werken in een Pod om zo de drukte van thuis te kunnen ontvluchten.

De toenemende vraag hiernaar resulteerde erin dat wij op zoek zijn gegaan naar locaties waar we (meerdere) Pods konden plaatsen. Tegelijkertijd zagen we bedrijven worstelen hoe om te gaan met het zogenaamde ‘nieuwe werken’. We zagen mensen er massaal op uit trekken voor een wandeling en we stonden weer wat meer in contact met de natuur. Door deze trends te combineren ontstond een briljant idee! FIRM21, flexwerken en vergaderen in de natuur.

De Pods

De Pods zijn in 3 modellen ontwikkeld en hebben de namen URBAN SOFT (2 pers), URBAN OASIS (4 pers) en URBAN WORKS (6 pers). Alle modellen hebben een duurzame, moderne en stijlvolle uitstraling. Ook zijn ze voorzien van alle nodige vergaderfaciliteiten. Hierbij kun je denken aan airconditioning, luchtventilatie, verwarming, codesloten, presentatie schermen, supersnelle WIFI, een kitchenette met heerlijke koffie, thee en frisdranken etc.

Socials

Meer zien van onze locaties en de activiteiten daar? Bekijk dan hier onze socials en volg ons om op de hoogte te blijven.

Geïnteresseerd?

Kom een dag werken in de natuur en ervaar de rust en ruimte.

GardenPod

Meer informatie over de thuiswerkunitst?
Kijk in onze downloads voor de brochure en vergunningsregels.