Vergader zoals jij dat wilt

Ben je op zoek naar een vergaderruimte op een unieke locatie? Wij verhuren een vergaderruimte op het terrein van de Marnemoende in IJsselstein. Op het terrein van de Marnemoende staan 3 Pods klaar voor gebruik! De Pods zijn zo praktisch mogelijk ingericht om in alle rust te kunnen vergaderen of flexwerken. Zoek jij een vergaderruimte om te huren met een prachtig uitzicht? Neem dan vooral een kijkje!

 

Urban Soft, Oasis en Works

Op het terrein van de Marnemoede staan 3 van onze Pods met elk ruimte voor verschillende aantallen personen. Zo is het mogelijk om met 2, 4 en/of 6 personen te kunnen vergaderen of flexwerken in de Pods! De Pods zijn voorzien van alle gemakken om jouw tijd erin te voldoen, zo zijn ze voorzien van airconditioning, verwarming, luchtventilatie en super WiFi. Het is ook mogelijk om een extraatje erbij te boeken, lunch of diner.

Onze Pods in IJsselstein zijn zeker de moeite waard om te bezoeken, zo is de omgeving groen, een zijn de Pods aan de waterkant te vinden. Na het vergaderen kun je nagenieten van een borrel in het restaurant of  in de naast gelegen beachclub. Meer informatie kun je vinden op www.marnemoende.nl.

Firm21

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie in IJsselstein? Dan zijn onze Pods ideaal voor jouw vergaderruimte. Je kunt helemaal tot rust komen in het groene gebied, geniet ook zeker van het uitzicht!

Nederland heeft meerdere groene interessante plekken, zoals weilanden of de hei waar ongestoord gewerkt kan worden. Geniet op het terrein van de Marnemoede van het uitzicht op de waterkant. De Pods zijn te huren voor elke gelegenheid van meetings tot aan sollicitatiegesprekken, voor alles wat nodig is voor jouw tijd in de Pods. Neem een kijkje op onze site voor al onze locaties. Er is ruimte in de Pods voor 1 tot 6 personen, ook al zijn de locaties anders zijn de standaard gemakken hetzelfde,

 

Verandering van omgeving

Sinds 2020 is COVID-19 in ons land gekomen, daardoor moesten wij in het gehele land thuiswerken. De vraag naar onze GardenPods nam enorm toe. Wij kregen steeds meer de vraag of familie, kennissen en vrienden een dagje in een van de Pods konden werken, omdat de drukte thuis te groot was.

Doordat wij zoveel vraag was naar de GardenPod, zijn wij op zoek gegaan naar meerdere locatie waar meerdere Pods konden geplaatst worden en klaar waren om te verhuren.  Tegelijkertijd zagen we bedrijven worstelen hoe om te gaan met het zogenaamde ‘nieuwe werken’. We zagen mensen er massaal op uit trekken voor een wandeling en we stonden weer wat meer in contact met de natuur. Door deze trends te combineren ontstond een briljant idee! FIRM21, flexwerken en vergaderen in de natuur.

De Pods

Wij bieden 3 verschillende modellen aan, die allemaal zijn ingericht door interieurstylist  STUDIEJO VIER. De kleinste Pod is de URBAN SOFT die is geschikt voor 2 personen, de URBAN OASIS is geschikt voor 4 personen en de URBAN WORKS is geschikt voor 6 personen. Door de interieurstylist hebben allen Pods een moderne, stijlvolle en duurzame uitstraling. Daarnaast zijn ze allemaal van hedendaagse vergaderfaciliteiten voorzien. Denk aan airconditioning, luchtventilatie, verwarming, codesloten, presentatie schermen, supersnelle WIFI, een kitchenette met heerlijke koffie, thee en frisdranken etc.

Socials

Meer zien van onze locaties en de activiteiten daar? Bekijk dan hier onze socials en volg ons om op de hoogte te blijven.

Geïnteresseerd?

Kom een dag werken in de natuur en ervaar de rust en ruimte.

GardenPod

Meer informatie over de thuiswerkunitst?
Kijk in onze downloads voor de brochure en vergunningsregels.