Vergader zoals jij dat wilt

Wil jij vergaderen op een unieke locatie? In IJsselstein op het terrein van de Marnemoende is dat mogelijk! Aan de waterkant staan 3 Pods klaar. Deze Pods zijn helemaal ingericht om ongestoord in te kunnen vergaderen of flexwerken. Ben je op zoek naar een prachtige vergaderruimte in IJsselstein, in de buurt van Nieuwegein. Lees dan vooral verder!

Urban Soft, Oasis en Works

Op onze vergaderlocatie bieden wij 3 verschillende ruimtes aan om te vergaderen met een fantastisch uitzicht. De Pods bieden ruimte voor 2, 4 en/of 6 personen. Daarnaast zijn ze allemaal voorzien van alle gemakken. Hierbij kun je denken aan airconditioning, verwarming, luchtventilatie en supersnelle WiFi. Een extra mogelijkheid is om lunch of diner bij te boeken.

Deze vergaderruimte in regio Nieuwegein, is zeker de moeite om te bezoeken. De omgeving is lekker groen en er is van alles te doen. Drink bijvoorbeeld na afloop van jouw brainstormsessie nog een borrel in het restaurant of in de naast gelegen beachclub. Meer informatie kun je vinden op www.marnemoende.nl.

Firm21

Ben je op zoek naar een unieke vergaderruimte in omgeving Nieuwegein, waar je in alle rust kunt vergaderen, sollicitatiegesprekken kunt voeren, kunt brainstormen en belangrijke meetings kunt houden? Dan is een van onze Pods ideaal! Werk heerlijk in regio Nieuwegein aan de waterkant met prachtig uitzicht.

Nederland kent veel groen en interessante plekken in weilanden of op de hei waar je ongestoord te werk kan gaan. Bekijk op onze site al onze locaties. De Pods die wij aanbieden, bieden ruimte voor 1 tot 6 personen. De locatie is anders, maar ze hebben allemaal dezelfde herkenbare standaarden.

Verandering van omgeving

Wel het contact met je collega’s, maar niet elke dag in de file naar kantoor! Het idee voor FIRM21 ontstond in 2020 toen we door COVID-19 plots met zijn allen thuis moesten werken. De vraag naar onze GardenPods nam een enorme vlucht. We kregen steeds vaker de vraag of onze vrienden en kennissen hier een dag in mochten werken om de drukte thuis te ontvluchten.

Deze vraag resulteerde erin dat wij op zoek zijn gegaan naar locaties waar we (meerdere) Pods konden plaatsen en verhuren als vergaderruimtes en flexplekken. Tegelijkertijd zagen we bedrijven worstelen hoe om te gaan met het zogenaamde ‘nieuwe werken’. We zagen mensen er massaal op uit trekken voor een wandeling en we stonden weer wat meer in contact met de natuur. Door deze trends te combineren ontstond een briljant idee! FIRM21, flexwerken en vergaderen in de natuur.

De Pods

Er zijn 3 modellen ontwikkeld genaamd, URBAN SOFT (2 pers), URBAN OASIS (4 pers) en URBAN WORKS (6 pers). Alle Pods zijn ingericht door interieurstylist STUDIEJO VIER. De Pods hebben allen een moderne, stijlvolle en duurzame uitstraling. Daarnaast zijn ze allemaal van hedendaagse vergaderfaciliteiten voorzien. Denk aan airconditioning, luchtventilatie, verwarming, codesloten, presentatie schermen, supersnelle WIFI, een kitchenette met heerlijke koffie, thee en frisdranken etc.

Socials

Meer zien van onze locaties en de activiteiten daar? Bekijk dan hier onze socials en volg ons om op de hoogte te blijven.

Geïnteresseerd?

Kom een dag werken in de natuur en ervaar de rust en ruimte.

GardenPod

Meer informatie over de thuiswerkunitst?
Kijk in onze downloads voor de brochure en vergunningsregels.