Groene werkplek in Utrecht!

Deze fantastische werkplek staat dan niet precies in Utrecht, maar daar vind je zulke unieke locaties ook niet! Gelukkig is IJsselstein net om de hoek van Utrecht. Aan de waterkant van Jachthaven Marnemoende staan 3 fantastische GardenPods die klaar zijn om gebruikt te worden als werkplek. Interesse in het huren van deze werkplek nabij Utrecht? Lees dan verder!

Urban Soft, Oasis en Works

Deze werkplek is voorzien van 3 unieke GardenPods en biedt onderkomen aan 2, 4 en/of 6 mensen om te vergaderen mét waanzinnig uitzicht. Bovendien zijn de Pods voorzien van alle gemakken. Denk hierbij aan airconditioning, luchtventilatie, verwarming en natuurlijk supersnelle WiFi. Ook is het mogelijk om een lunch of diner bij te boeken. Ongestoord vergaderen op locatie dus!

De werkplek is gelegen aan de haven van Marnemoende in IJsselstein en is zeker de moeite om te bezoeken. De omgeving is heerlijk groen en er is van alles te doen. Drink bijvoorbeeld na afloop van jouw werkdag nog een glaasje in het restaurant of in de naast gelegen beachclub. Kijk voor meer informatie op www.marnemoende.nl.

flexplek nieuwegein vlakbij ijsselstein
flexplek nieuwegein vlakbij utrecht
flexplek nieuwegein vlakbij ijsselstein

Firm21

Ben jij op zoek naar een unieke locatie om met je collega’s te vergaderen? Of zoek je een verscholen plek voor een coaching sessie of sollicitatiegesprek? Trek erop uit en ga aan het werk in jouw eigen kantoor, midden in de natuur!

Nederland kent tal van bijzondere plekken in de bossen, in de weilanden of op de hei waar je ongestoord samen kunt komen. Met 3 verschillende Pods bieden we vergaderruimtes en werkplekken van 1 tot 6 personen. De formaten verschillen, maar de Pods voldoen altijd aan dezelfde herkenbare standaarden. Kortom, de perfecte werkplek om een hele of halve dag te huren, nabij Utrecht!

Verandering van omgeving

In 2020 moesten we door COVID-19 massaal thuiswerken. De vraag naar onze GardenPods nam hierdoor enorm toe. Vanuit vrienden en familie kregen we steeds vaker de vraag of ze een dag in een van de Pods mochten werken om de drukte van thuis te ontvluchten.

Deze vraag resulteerde erin dat wij op zoek zijn gegaan naar locaties waar we Pods konden plaatsen en verhuren als vergaderruimtes en werkplekken. Tegelijkertijd zagen we bedrijven worstelen hoe om te gaan met het zogenaamde nieuwe normaal. We zagen mensen er massaal op uit trekken voor een wandeling en we stonden weer wat meer in contact met de natuur. Door deze trends te combineren ontstond een briljant idee! FIRM21: flexwerken en vergaderen in de natuur.

De Pods

Er zijn drie modellen ontwikkeld genaamd, URBAN SOFT (2 pers), URBAN OASIS (4 pers), URBAN WORKS (6 pers). Alle Pods zijn ingericht door interieurstylist STUDIEJO VIER. De Pods zijn modern, stijlvol en duurzaam van uitstraling. Daarnaast zijn ze alle drie van hedendaagse vergaderfaciliteiten voorzien. Denk aan airconditioning, luchtventilatie, verwarming, codesloten, presentatie schermen, supersnelle WIFI, een kitchenette met heerlijke koffie, thee en frisdranken etc.

Socials

Meer zien van onze locaties en de activiteiten daar? Bekijk dan hier onze socials en volg ons om op de hoogte te blijven.

Geïnteresseerd?

Kom een dag werken in de natuur en ervaar de rust en ruimte.

GardenPod

Meer informatie over de thuiswerkunitst?
Kijk in onze downloads voor de brochure en vergunningsregels.