Vergader zoals jij dat wilt

De vraag naar vergaderen of werken op een locatie buiten jouw kantoor of thuisruimte, is enorm gestegen de afgelopen jaren. Bij ons in IJsselstein op het Marnemoende terrein is dat mogelijk! Bij de waterkant op het Marnemoende terrein staan drie verschillende Pods klaar voor gebruik. De Pods zijn ingericht zodat jij met je team of alleen ongestoord kan werken of vergaderen. Ben je op zoek naar een werkplek voor een dag in IJsselstein in de buurt van Utrecht. Neem dan een kijkje verder!

Urban Soft, Oasis en Works

Wij hebben 3 verschillende Pods aan te bieden, zo hebben wij Pods voor 2, 4 en/of 6 personen. De Pods zijn voorzien van alle benodigdheden om goed te kunnen vergaderen of werken, zoals airconditioning, luchtventilatie, verwarming en supersnelle WiFi. Bij het huren van een van onze Pods is het ook mogelijk om er diner of lunch bij te boeken, zo kun je ongestoord nagenieten!

De Pods die wij aanbieden zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Geniet van de omgeving lekker groen en er zijn ook verschillende dingen te doen. Na afloop van jouw vergadering is het mogelijk om het af te sluiten met een borrel in het restaurant of de naast gelegen beachclub. Kijk maar eens op www.marnemoende.nl voor meer informatie.

Firm21

Zoek jij een unieke werkplek voor een dag in de regio van Utrecht? Dan zijn de Pods perfect geschikt voor jou. Je kunt in alle rust genieten van de rust en de groene omgeving, ook kun je ongestoord vergaderen of een coaching sessie houden. Trek er voor een dagje op uit en werk in een van de Pods midden in de natuur,

Nederland heeft verschillende bijzondere plekken, zoals bossen, weilanden of de hei waar je ongestoord bij een kunt komen. Laat je inspireren door onze selectie op onze site. Wij bieden 3 verschillende Pods aan waarin vergaderd of gewerkt kan worden, er is ruimte voor 1 tot 6 personen. De locaties verschillen, maar de Pods voldoen altijd aan dezelfde herkenbare standaarden.

Verandering van omgeving

Het idee voor FIRM21 ontstond in 2020 toen COVID-19 in ons land trok. Plots moesten wij met heel Nederland thuis aan het werk. Sinds toen werd de vraag naar onze GardenPods flink toe, steeds vaker kregen wij de vraag van vrienden, kennissen of familie of ze een werkplek voor een dag konden gebruiken vanwege de drukte thuis.

Door dat de vraag ernaar gestegen is, zijn wij op zoek gegaan naar locaties waar we meerdere Pods konden plaatsen en konden verhuren als vergaderruimtes en flexplekken. In dezelfde periode zagen wij bedrijven worstelen hoe ze moesten omgaan met het zogenaamde  ‘nieuwe werken’. Zo hebben wij dit gecombineerd en is FIRM21 ontstaan!

De Pods

Wij hebben 3 modellen ontwikkeld, de URBAN SOFT (geschikt voor 2 pers), de URBAN OASIS (geschikt voor 4 pers) en de URBAN WORKS (geschikt voor 6 pers). De 3 Pods zijn ingericht door een interieurstylist genaamd STUDIEJO VIER. De Pods hebben allemaal een moderne, stijlvolle en duurzame uitstraling. Ook zijn de Pods alle 3 voorzien van alle nodige vergaderfaciliteiten, zoals airconditioning, luchtventilatie, verwarming, codesloten, presentatie schermen, supersnelle WIFI, een kitchenette met heerlijke koffie, thee en frisdranken etc.

Socials

Meer zien van onze locaties en de activiteiten daar? Bekijk dan hier onze socials en volg ons om op de hoogte te blijven.

Geïnteresseerd?

Kom een dag werken in de natuur en ervaar de rust en ruimte.

GardenPod

Meer informatie over de thuiswerkunitst?
Kijk in onze downloads voor de brochure en vergunningsregels.