Werkruimte in het groen

Wil jij werken op een unieke locatie? Wij verhuren werkruimtes op het terrein van Jachthaven Marnemoende in IJsselstein. Deze Pods beschikken over alle nodige faciliteiten voor een vergadering of werkdag. Ben jij op zoek naar een unieke werkruimte om voor een hele of halve dag te huren? Neem vooral een kijkje en reserveer deze werkruimte met prachtig uitzicht!

Urban Soft, Oasis en Works

Naast de Jachthaven van Marnemoende staan 3 Pods die een werk- en vergaderruimte bieden. Het is mogelijk om met 2, 4 en/of 6 personen te komen vergaderen of flexwerken in de Pods! De Pods zijn van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan airconditioning, verwarming, luchtventilatie en super snelle WiFi. Bovendien is het mogelijk om een lunch of diner bij te boeken.

De Pods staan midden in het groen en hebben uitzicht over het water. Na een werkdag of vergadering kun je de dag afsluiten met een borrel in het restaurant of in de naastgelegen beachbar. Meer informatie over de mogelijkheden die Marnemoende biedt, kun je vinden op www.marnemoende.nl.

Firm21

Ben jij op zoek naar een unieke werkplek in het groen? Onze Pods zijn perfect om een hele of halve dag in te werken! Werken in een groene omgeving zorgt niet alleen voor meer inspiratie, je kunt ook nog eens genieten van een fantastisch uitzicht!

In Nederland zijn er meerdere plekken waar je ongestoord in het groen kunt werken. Geniet in onze Pods van een prachtig uitzicht op de waterkant. De Pods zijn te huren voor elke gelegenheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan meetings of een sollicitatiegesprek. Er is ruimte in de Pods voor 1 tot 6 personen. Welke Pod je ook kiest, ze zijn allemaal voorzien van dezelfde gemakken. Kortom, onze Pods zijn de perfecte werkruimte om te huren!

Verandering van omgeving

In 2020 kwam COVID-19 in Nederland. Hierdoor moesten we allemaal massaal thuiswerken. De vraag naar onze Pods nam vanaf dat moment enorm toe. Vanuit familie en vrienden kregen wij steeds meer de vraag of er een dagje in een van onze Pods gewerkt kon worden. Zo kon de drukte thuis worden ontvlucht.

Door de toenemende vraag zijn wij op zoek gegaan naar locaties waar we Pods konden plaatsen zodat we deze konden gaan verhuren. Naast dat vrienden en familie op zoek gingen naar flexwerkplekken, zagen we ook dat bedrijven worstelden met het zogenaamde nieuwe werken. Mensen gingen er daarnaast steeds meer op uit voor een wandeling en stonden meer in contact met de natuur. Door deze trends te combineren, ontstond een briljant idee! FIRM21: flexwerken en vergaderen in de natuur.

De Pods

Bij Marnemoende bieden wij 3 verschillende modellen Pods aan. Deze zijn allemaal ingericht door interieurstylist STUDIEJO VIER. De kleinste Pod is de URBAN SOFT, die is geschikt voor 2 personen. De URBAN OASIS is geschikt voor 4 personen. En de URBAN WORKS is geschikt voor 6 personen. Door de interieurstylist hebben alle Pods een moderne, stijlvolle en duurzame uitstraling. Bovendien zijn ze allemaal van hedendaagse vergaderfaciliteiten voorzien. Denk hierbij aan airconditioning, luchtventilatie, verwarming, codesloten, presentatie schermen, supersnelle WIFI en een kitchenette met heerlijke koffie, thee en frisdranken etc.

Socials

Meer zien van onze locaties en de activiteiten daar? Bekijk dan hier onze socials en volg ons om op de hoogte te blijven.

Geïnteresseerd?

Kom een dag werken in de natuur en ervaar de rust en ruimte.

GardenPod

Meer informatie over de thuiswerkunitst?
Kijk in onze downloads voor de brochure en vergunningsregels.