Op bezoek bij Firm21 in IJsselstein

Flexplek werken op locatie Marnemoende

Uniek vergaderen en werken in de praktijk bij Firm21 in IJsselstein. Het team van internetbureau 2BeFresh heeft het aan den lijve ondervonden! En wat was het een prachtige dag met in de ochtend enkele wolken, maar in de loop van de middag volle bak zon en een licht briesje. De ideale omstandigheden om de diensten van Firm21 eens goed te testen en te genieten van de heerlijke sfeer rondom de Pods. De locatie biedt 3 verschillende units (GardenPods) welke je kunt reserveren om te vergaderen en/of te werken. De Pods bieden ruimte voor 2, 4 en 6 personen en is gelegen aan de jachthaven Marnemoede te IJsselstein.

Team Flexwerken Firm21

Van alle gemakken voorzien

Als je werkzaam bent bij een internetbureau heb je eigenlijk niet zoveel nodig. Laptop mee, hotspot aan en je kunt overal in de natuur plaatsnemen. Mits je een onbeperkte databundel hebt tenminste… Afijn, als je een dagje vergadert of werkt bij Firm21 is dat in ieder geval niet nodig want de Pods zijn voorzien van een supersnelle WiFi verbinding. De primaire levensbehoefte van de meeste werknemers is hiermee dus getackeld. Het oog wilt natuurlijk ook wat! Alle drie de Pods zijn dan ook stijlvol ingericht en als je naar buiten kijkt overvalt het buitengevoel ieder mens. Vul dit aan met goede isolatie, airconditioning, een TV scherm, koffie/thee en fris en je bent van alle gemakken voorzien om fijn ergens anders te werken of te vergaderen. Zie het als een soort mini woonkamer in de natuur.

Koffie thee flexplek IJsselstein

Meer dan alleen vergaderen

De drie ruimtes zijn gelegen aan de jachthaven van Marnemoende in IJsselstein. Dit mooie buitengebied is voorzien van een restaurant, beachbar en een camping. Daarnaast kun je nog een wandeling maken in het bijgelegen IJsselsteinse bos, midgetgolfen en/of pannenkoeken eten, maar ook een kano/sup board huren. Dus of je nu na afloop gaat voor een fijne lunch, gezellige borrel of (ont)spannende activiteit, er zijn tal van mogelijkheden om er een creatieve leuke dag van te maken.

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).