Dé plek om origineel te vergaderen

origineel vergaderen

Vergaderen zien we vaak als een tijdrovende en saaie verplichting. Maar of het nu gaat om een brainstorm, training of presentatie; soms is het nou eenmaal van belang om er even samen voor te gaan zitten. Ben je op zoek naar en locatie om origineel te vergaderen? Laat je inspireren om origineel te vergaderen in het groen!

Originele locaties waar de inspiratie vanzelf komt

Elke keer vergaderen op dezelfde locatie zorgt ervoor dat je op den duur inspiratieloos raakt. Steeds weer omgeven door dezelfde schilderijen aan de muur. Het is tijd voor verandering!  Op een inspiratievolle locatie was het nog nooit zo makkelijk om out of the box te denken. Boek samen met je collega’s een unieke locatie om origineel te vergaderen en de inspiratie komt vanzelf. Want zeg nou zelf, wie denkt er nog aan gebruikelijke oplossingen als hij midden in het groen zit? Dat doet toch niemand? Je wilt soms gewoon even wat anders dan een standaard kantoorruimte om in te vergaderen. Kies één van onze GardenPods en haal het best in jezelf naar boven!

origineel vergaderen in groen

Creatiever, productiever én meer concentratie

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat een groene omgeving er voor zorgt dat je creatiever en productiever bent. Ook zorgt natuur voor een betere concentratie. Omdat de Pods midden in het groen staan, kun je er een heerlijke wandeling maken. Tijdens zo’n wandeling kun je je hoofd leegmaken en daarna weer met een frisse, scherpe blik aan de slag. Alleen al het uitzicht op groen en planten zorgt voor een beter concentratie vermogen!

Enthousiast geworden?

Helemaal geïnspireerd geraakt om origineel in de natuur te vergaderen? Bekijk ons aanbod aan unieke locaties in het groen op onze website! Je kunt één of meerdere Pods voor een hele of een halve dag huren en de Pods zijn voorzien van alle benodigdheden zoals airconditioning, verwarming en supersnelle WiFi. Vergader jij binnenkort in een GardenPod?

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).