5 voordelen van vergaderen op bijzondere vergaderlocaties

bijzondere vergaderlocaties

Niet iedereen geeft de voorkeur aan het vergaderen op een andere locatie dan op kantoor. Het kost immers tijd en geld om op een externe locatie te vergaderen. Toch is een vergadering op een andere locatie dan kantoor geen slecht idee. Vergaderen op een bijzondere vergaderlocaties kent immers veel voordelen. Wij geven je vijf voordelen van het vergaderen op een andere locatie dan bij jouw op kantoor!

1. Vergaderen wordt leuk

Een vergadering op kantoor wordt over het algemeen niet beschouwd als een leuke bezigheid. Vergaderen is vaak een tijdrovende en saaie verplichting. Wanneer je gaat vergaderen op een bijzondere vergaderlocatie, kun je zorgen dat je van een saaie verplichting een leuke en inspirerende bijeenkomst maakt. Een bijzondere locatie is niet alleen al leuker aangekleed, je kunt er vaak ook een vergaderarrangement reserveren. Je maakt dan niet alleen gebruik van de locatie, maar luncht bijvoorbeeld ook gezellig met elkaar. Zo wordt een belangrijke vergadering haast een uitje!

2. Het bevordert de creativiteit

Wist je dat een vergadering op een bijzondere vergaderlocatie creativiteit bevordert? Steeds maar weer vergaderen in dezelfde ruimte zorgt er nu niet echt voor dat de creativiteit geprikkeld wordt. Een nieuwe omgeving zorgt er daarentegen wél voor dat je veel creatiever wordt. Veel vergaderlocaties spelen hier ook specifiek op in, denk bijvoorbeeld aan bijzondere locaties in de natuur zoals bij Firm21.

bijzondere vergaderlocatie utrecht

3. Je kunt ongestoord vergaderen

Vergaderen buiten je kantoorpand zorgt er ook voor dat je ongestoord kunt vergaderen. Wanneer je kiest voor een vergadering in je kantoorgebouw kan het nog weleens gebeuren dat je gestoord wordt door een collega. Op een externe locatie heb je hier geen last van. Er zal immers niemand zomaar de vergaderruimte betreden.

4. Bouw aan de relaties met je collega’s, klanten en partners

Doordat vergaderen op locatie een vergaderen leuk maakt, bouw je aan een betere locatie met collega’s, partners en klanten. Vergaderen wordt immers niet alleen leuker, je leert elkaar ook anders kennen door bijvoorbeeld met elkaar te lunchten of een drankje achteraf te doen.

bijzondere vergaderlocatie voordelen

5.  Verhoog de opkomst

Is de opkomst tijdens de vergaderingen die je organiseert niet zo hoog als je zou willen? Door te kiezen voor een bijzondere vergaderlocatie, kun je voor een hogere opkomst zorgen. Het komt vaak serieuzer over wanneer een vergadering op een externe locatie gepland staat op een externe locatie. Ook vinden mensen het vaak leuken om eens ergens anders te vergaderen.

Vergaderen bij Firm21

Wil jij na het lezen van al deze voordelen over het vergaderen op een bijzondere vergaderlocatie meteen een locatie boeken? Je kunt bij ons een of meerdere Pods huren die beschikken over alle benodigdheden voor een succesvolle vergadering. De Pods staan in de natuur, maar zijn wel voorzien van super snelle WiFi, airconditioning, verwarming, voldoende stroompunten en een minibar. Reserveer hier jouw GardenPod!

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).